Anny, 63 år.

11. februar 2016

Efter 25 år i rengøringsbranchen med øget tempo og slitage, havde jeg for ca. 8 år siden min første sygedag. Jeg var igennem en del undersøgelser uden, at de fandt noget alvorligt fysisk. Jeg fik derefter stress, angst og depression hvilket var særligt slemt i den mørke tid.
Jeg fik medicin som lagde en dæmper på mine symptomer, men jeg manglede stadig redskaber til, at takle pressede situationer og perioder. Jeg tog kontakt til Karina, og hørte om akupunktur var en mulighed for mig (jeg ville gøre noget godt for mig selv). Det var det, og vi begyndte dagen efter.
Efter 4-5 behandlinger med akupunktur og massage med cupping, samt åndedrætsøvelser, begyndte kroppen endelig at slappe af. Jeg ved, at der er meget at lære endnu, men jeg har fået en god forklaring på hvad målet er.
Jeg kan varmt anbefale Karina, hun er god til at lytte, og der er en behagelig atmosfære i hendes klinik.

Anja/ mor til Maria

11. februar 2016

Maria Emilie Pedersen er 18 år, og har siden hun har fået sin menstruation døjet med dannelse af små cyster. Hun er blevet undersøgt på Kolding sygehus, men uden nogen
form for behandling, lægen har givet hende p-piller, hvilket også hjælper en smule.
I foråret startede vi på forsøgsbasis hos Karina, Maria fik lagt et program og fik 4 behandlinger, efterfølgende mærkede hun ikke noget til smerterne i 5 mdr. Fra Maj til
September. I oktober fik hun så igen 2 behandlinger og lige nu afventer vi resultatet. Vi ved
At vinterhalvåret er værre end sommerhalvåret, så regner med at hun nok skal have et par gange mere i de følgende måneder.
Det har aldrig gået så godt, som det gør nu, og vi er som familien taknemlige for, at vi fik fortalt om Karina, kan kun på det varmeste anbefale at afprøve en behandling, hvis det er noget akupunktur kan afhjælpe.

Bodil, Middelfart

12. august 2015

Jeg har været i behandling for spiserørsbrok hos Karina.
Allerførst startede Karina med at undersøge, hvilke behandlinger der var for dette.
Hun fik lagt en plan for min behandling.
Hun satte nåle i forskellige steder på kroppen for at se virkningerne, men sluttede af med at sætte ca. 20
nåle i maveregionen.
Behandlingerne har været en succes, jeg har ikke haft ondt.
Jeg regner med at få en behandling en gang om året, for at holde brokken nede.
Jeg kan varmt anbefale Akupunktur-Lillebælt.

Med venlig
Bodil, Middelfart.

Janne Brink

3. august 2015

Ømme Nyrer og ophobning af affaldsstoffer i kroppen
Jeg startede hos Karina første gang (som forsøgskanin), da hun stadig var under uddannelse, fordi jeg havde gået med meget ømme og trætte nyrer over en årrække. Efter ganske få behandlinger var smerterne væk.
Jeg har ligeledes haft ophobninger af affaldsstoffer i kroppen, som min krop ikke selv kunne komme af med (det gav megen uro i mine ben), dette har hun også afhjulpet mig med.
Jeg føler mig MEGET tryk i Karinas hænder og kan varmt anbefale Karina som behandler, der bliver altid fortaget en meget professionel gennemgang af min krop samt en samtale, hvor vi gennemgår mit forløb siden sidste behandling.
Får jeg problemer fremover vil Karina altid være den første jeg vil kontakte.

Karina er:
MEGET kompetent
Kærlig, rolig
Lyttende, tilstede

Lone 51 år, fibromyalgi

3. august 2015

Efter en lang og svær periode med mange daglige smerter og udfordringer på jobbet, var mit humør helt i bund og jeg havde meget let til tårer. Men efter kun to behandlinger hos Karina, fik jeg det meget bedre og går igen til tingene med krum hals.

Mette Christiansen

3. august 2015

Da min pige på 7 år begyndte at få børneeksem, var jeg ikke i tvivl om, at hun skulle til akupunktør. Valget faldt på Karina, og det har vi bestemt ikke fortrudt!
Første gang Karina så på Johanne, undersøgte hun hende og forklarede undervejs, hvad der skulle ske. Så satte hun plastre på de punkter, der skulle aktiveres, hvilket var helt smertefrit for Johanne.
Jeg var lidt skeptisk, men allerede dagen efter, blussede eksemen op, og så var jeg godt klar over, at der var sat noget i gang. Det her virkede!
Johanne fik yderligere 4 behandlinger og så var eksemen gået i sig selv igen.
Det har været en fornøjelse at komme hos Karina, og skulle eksemen komme tilbage, tøver vi ikke med at kontakte hende igen!

Karina Christensen

3. august 2015

Jeg har fået konstateret irritabel tyktarm og har haft det siden jeg var 18 år.
Da det en i periode blev værre, besluttede jeg at give akupunktur en chance.
Allerede efter de første behandlinger kunne jeg ved hjælp af akupunkturen mærke, at min krop begyndte selv at arbejde, når mavesmerterne kom og jeg var derfor ikke nødsaget til at tage smertestillende som tidligere.
Jeg har det godt og efter mange år uden at vide (jeg er pt. 40 år), hvad jeg skulle stille op med sygdommen, ud over at spise fornuftigt, hvilket i perioder ikke var nok, har jeg efter behandlinger i 12 måneder kunne holde sygdommen under kontrol med regelmæssige behandlinger.
Der kan være enkelte tilbagefald indimellem, men det er som regel, når jeg har indtaget mad, der ikke er godt for mig.
Jeg går stadig til behandling og kan holde sygdommen nede med ca.1 behandling om måneden.

Helle Bang

3. august 2015

I mange år har jeg lidt af depression, ryg og nakkesmerter, hovedpine/migræne samt søvnproblemer. Efter at have fået den første akupunktur behandling af Karina, havde jeg færre smerter i ryg og nakke samt mindre hovedpine/migræne. Før skulle jeg tage migrænepiller op til flere gange om ugen. Nu går der mange uger imellem jeg behøver at tage en migrænepille.
Efter et par behandlinger kunne jeg også sove meget bedre, hvilket har gjort at jeg har fået mere energi i dagligdagen.

Samtidig med akupunktur får jeg nu også massage med 'kopper'. Det er det bedste massage jeg nogen sinde har fået. Og jeg har prøvet lidt af hvert. Denne type massage får fat i dybden og over alt. Efter behandlingen føles musklerne gennemvarmede og afslappede. Min bevægelighed i ryggen er mærkbart forbedret. Det er en vidunderlig følelse.

Jeg kan kun varmt anbefale Akupunktur Lillebælt. Karina har gjort en kæmpe positiv forskel i mit liv.