Behandlingsforløb

Ved vores første konsultation snakker vi om, hvorfor du er kommet til mig, og hvad du ønsker hjælp til.

Jeg stiller dig en række spørgsmål til din almene helbredstilstand, om du er i nogen form for anden behandling, får medicin osv. Jeg bruger dine svar til, at bestemme hvilken behandling der vil være bedst for dig. Derefter går jeg i gang med den kliniske undersøgelse af dig.

Jeg mærker din puls, ser på din tunge, din ansigtsfarve, lytter til din stemmeføring, ser på din kropsholdning og fremtoning.

Derefter skal vi i gang med den egentlige behandling. Når nålene er isat, hviler du med dem i typisk 20 til 30 min. Alt efter hvad din krop viser.

Jeg vil igennem hele forløbet, fortælle dig hvad der skal ske og hvad du kan forvente af behandlingen, hvordan det føles og hvad du skal huske, samt være opmærksom på resten af dagen.

Til næste behandling følger jeg op på evt. ændringer der har været siden sidst. Jeg anbefaler, at man får 3 til 4 behandlinger, men nogle kan dog nøjes med 1 behandling, alt afhængigt af problemet man kommer med. Hvis man ikke har oplevet nogen ændringer hverken positivt eller negativt efter 4 behandlinger, så kan det være man skal benytte en anden form for behandling.

Ved behandling af børn bruger jeg til de større børn nåle ligesom hos voksne, men jeg anvender primært akupressur som er massage i et akupunkturpunkt, og derefter påsætter jeg specialplaster, som aktiverer akupunkturpunktet næsten ligesom nålene. Behandlingen er smertefri, og børnene behøver ikke frygte at få nåle i.